Начало >
За нас
about us
about us 4
about us 2
about us 3

Имедия Консулт ЕООД е амбициозна компания, фокусирана в областта на ИТ технологиите и уеб сферата. Предлагаме софтуерни и уеб-базирани системи, оптимизация и хостинг, професионално разработване на тематични уебсайтове за представяне на фирми, продукти и услуги.

Ние сме специалисти, които прилагат познанията си в областта на Интернет маркетинга, социалните медии и Google Adwords за да помогнем на нашите клиенти да постигнат успехи, чрез своите сайтове. Нашият екип не се страхува от предизвикателствата, съобразяваме се с бюджета и обичаме нестандартните решения за отлично онлайн представяне на бизнеса ви.

Екипът на Имедия Консулт ЕООД организира ежемесечни семинари и обучения за развиването на хората и запознаването им с новостите и тенденциите в уеб сферата.


Един от големите проекти на фирмата е бизнес портала www.biznes-katalog.bg

Сайтът е създаден на иновативна платформа, разработена и оптимизирана така, че при публикуване на участие то автоматично се индексира в Googe. Biznes-katalog.bg представя с уникално съдържание всички фирми и организации на територията на България. Сайтът предоставя на търсещите потребители функционално меню, което позволява бързо и лесно откриване по име и ключови думи. Категоризиран е по отрасли обхващащи всички сфери на дейности, бизнес и производство. Biznes-katalog.bg е изцяло насочен към крайните потребители, за да могат да намерят най-точно и бързо каквото търсят.


Благодарение на големия потребителски интерес в тази сфера и високотехнологичната система, с която работи Biznes-katalog.bg се класира на първи позиции при търсене в Google. Това дава огромно предимство на всички фирми участващи в него, да са лесно достъпни и откриваеми от максимален брой потребители.

полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна