Заведения
5 причини, които правят ресторант ЕСТЕ различен от всички останали!
5 причини, които правят ресторант ЕСТЕ различен от всички останали!

Ресторант „Есте“ е нов, висок клас ресторант, разположен в комплекс от затворен тип - гаранция за спокойна и приятна атмосфера. Подходящ е за бизнес срещи, семейни събирания, различен тип мероприятия. Отделно помещение, подходящо за презентации, конференции и welcome drink, лятна градина, детска площадка и подземен паркинг са едни от удобствата, на които гостите на „Есте“ се наслаждават.

Стил
Ресторант „Есте“ създава уютна и комфортна обстановка за своите гости благодарение на отлично обслужване и елегантен интериор, пример за класа, качество и стил. Гостите могат да се насладят на дискретност и спокойствие по време на своя престой сред изискана барокова атмосфера в стил „Луи XIV“.
 

Релакс
„Тиха“, „красива“, „ароматна“, „цветна“ - така гостите, посетили градината на ресторант „Есте“, описват прохладният летен оазис. Градината предлага 43 места, разположени в осем шатри, всяка от които с индивидуално осветление, вентилатор и кабелна телевизия, така че да се насладите на уединение, красота и спокойствие. Ароматите на цветната градина са терапия за сетивата, а приятният звук на фонтана допълва приятното преживяване.
 

Вкус
Ресторант „Есте“ предлага разнообразен избор на ястия, приготвени от най-висококачествени продукти. Специалитетите са богати на вкусове и аромати – истинско кулинарно вдъхновение. Главен готвач е шеф Димитър Дамянов, специализирал в Испания, Англия и Франция. За по-голямо разнообразие менюто има седмични предложения. Специално внимание заслужават десертните изкушения на нашите майстор сладкари. Разбира се, че ресторантът разполага и с богат асортимент на вина от цял свят, които да задоволят и вкусовете на най-претенциозният сомелиер.
 

Качество
Поддържането на новаторски, изключително интересен и здравословен начин на приготвяне на храната е сред основните приоритети на Ресторант ЕСТЕ. Подбирайки най-качествените продукти от цял свят, съчетавайки ги с местни билки и пресни диворастящи подправки, класическите ястия са поднесени с уникален почерк в нови, нестандартни комбинации. А е градината на „Есте“ отглеждаме голяма част от подправките си.
 

Функционалност
Ресторант „Есте“ извършва кетъринг услуги, изготвяне на четиристепенно меню в рамките на 80 до 160 лв., организира всички видове събития – камерни вечери, корпоративни партита, празненства. Ресторант „Есте“ предлага клубна карта с функция за натрупване 10% от стойността на сметката. Отстъпката може да се използва при следващо посещение на заведението. Клубната карта се издава безплатно и може да бъде на името на фирмата или на частно лице. Кафе ЕСТЕ, разположено в непосредствена близост до ресторант „Есте“, предлага отлични условия за организиране на фирмени и частни събития, презентации или други мероприятия.

Интериорът очарова с изобилие от жива растителност, светлина и простор.

Ние ще осигурим всичко за вашия уют, спокойствие и невероятно вкусно и стилно преживяване!

ресторант ресторант Есте ястия заведение ресторант-градина welcome drink презентации конференции лятна градина детска площадка
Facebook Share
Google plus Share
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна