Образование
Технически университет, Габрово – синоним на престижно образование
Технически университет, Габрово – синоним на престижно образование

Инвестицията в образование носи безценен капитал за всеки човек. Тя е съществена част от стратегията за устойчиво развитие на българския стопански живот и изграждане на подготвени, мислещи теоретически и практически, амбициозни млади хора. Наследник и духовен продължител на идеите на народните будители, създали в Габрово първото светско училище, днес Техническият университет - Габрово успешно съчетава традициите на миналото с възможностите на настоящето в областта на образованието и науката.

Мечтаеш да станеш компютърен или електро инженер, да учиш индустриален мениджмънт, икономика на търговията или стопанско управление? Вече имаш придобита бакалавърска степен, но искаш да придобиеш нови практически знания и умения? Е, разгледай магистърските програмите, който предлага ТУ - Габрво. Можеш да избираш измежду множество модерни специалности с различен период на обучение както държавна поръчка, така и платено обучение в редовна или задочна форма.

Тази година Технически университет - Габрово празнува своята 50-годишнина. Tова, с което университетът се гордее са десетките хиляди възпитаници, които успешно се реализират в страната и чужбина и допринасят за развитието на съвременното общество. От 2004 г. ТУ – Габрово има сертификат за съответствие на системата за управление на качеството при обучение за придобиване на висше образование, следдипломна квалификация и научни изследвания, издаден от Германското дружество за сертифициране на системи за управление (DQS GmbH) и Международната сертификационна мрежа IQNet.

ТУ-Габрово насърчава и развива професионалното сътрудничество и поддържа добри контакти с повече от 40 университета от цяла Европа и света. Университетът разполага с модерна база и триетажна библиотека. А през учебна година 2014/15 департамента за езиково и специализирано обучение организира безплатни обучения по:

- Разговорен, технически или бизнес английски език

- Технически или бизнес немски език

Целите на тези обучения са повишаване конкурентоспособността на пазара на труда, предоставяне на възможност на студентите за обучение в партньорски университет в чужбина като и участие в летни бригади.

ТУ – Габрово Ви предлага качествено обучение в съответствие с нуждите на пазара на труда по модерни широко профилни бакалавърски и съвременни магистърски и докторски специалности в областта на техниката и технологиите, стопанските и социални науки.

Инвестирайте разумно в себе си, доверявайки се на традициите и доказания успех!

Технически университет Габрово университет в Габрово обучение
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Образование
Защо да изберем Частен Професионален Колеж „БИО ФИТ“?
Защо да изберем Частен Професионален Колеж „БИО ФИТ“?
Замисляли ли сте се за професионално развитие като треньор или инструктор? Спортът и тренировките са част от живота ти без която не можеш? А, защо не погледнеш на...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна