Здраве и красота
Промяната, за която винаги сте мечтали!
Промяната, за която винаги сте мечтали!

Чувствали ли сте някога необходимостта от промяна? Е, едва ли има жена, която да не е мислила за корекциите по нея, които биха подчертали красотата й. Истинската красота идва отвътре, тя е състояние на ума, това е начинът, по който приемаме себе си. Когато изглеждаме добре се чувстваме добре и приятно, а това ни дава самочувствие.

Знаете ли, че …
Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, а лицето ни е това, което ежедневно е „изложено на показ“. Но с годините кожата се отпуска и се появяват бръчки по лицето.  Причина за това са еластичните и колагенните фибри, които с годините постепенно започват да губят свойствата си на свиване и стягане. Добрата новина е, че излишната мастна тъкан, която се образува под брадичката или линията на челюстта, може да бъде отстранена чрез малка липоскулптура, а младежки вид на кожата ще е с дълготраен ефект.

Едва ли сте се замисляли, че ….
Носът е най-централната и забележима част на лицето и съществен фактор за неговата пропорционалност и хармоничност. Когато носът е несъразмерен или не допълва останалите черти на лицето, това се отразява на самочувствието и на начина, по който възприемаме себе си.

Не е тайна, че…
Много жени придават голямо значение на големината на гърдите си. Едва ли не сте чували приятелки да се оплакват, че малките им гърди ограничават не само избора им на облекло, но и не удовлетворяват идеала им за пропорционално тяло. След уголемяването на гърдите си жената започва да се чувства по-желана и харесвана. Това е процедура, която доказано спомага за постигането на хармонично тяло и повишава женското самочувствие.

  Мечтата на всяка жена!
Плосък и стегнат корем е нещото, за което повечето от нас полагат значителни усилия - интензивни упражнения в комбинация със стриктно контролиране на теглото. Понякога обаче усилията са напразни. Дори индивиди с нормално тегло и пропорционално оформено тяло, може да имат изпъкнал или увиснал корем. Причините за това са различни - наследственост, бременност, операция, драстични промени на теглото или вродени деформации, които се отразяват на формата на тялото. Ако бленувате за по-стегнат и плосък корем, то абдоминопластиката е подходящата за Вас процедура. Чрез нея се отстранява излишната мастна тъкан и кожа и в някои случаи се възстановяват отпуснатите или разделени мускули. Профилът на корема е по-стегнат и гладък, което неизменно ще подобри цялостната Ви визия, а оттук и Вашето самочувствие и стойка.

Неоспорим е фактът, че успехите ни в голяма степен зависят от това как хората ни възприемат. Ежедневното общуваме с колеги и приятели, а външния вид е носител на информация за това кой стои срещу нас. Начинът, по който изглеждаме е това, което хората заболяват първо и на тази база трупат впечатления за човека срещу тях.

пластична хирургия хирургия пластична пластични операция операции уголемяване гърди намаляване повдигане реконструкция класически еноскопски лифтинг корекция устни
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Здраве и красота
Висококачествени консултации при водещи специалисти в Израел и Франция
Висококачествени консултации при водещи специалисти в Израел и Франция
Съвременният човек има множество възможности да се храни здравословно, да спортува и да живее според добрите практики, които психолозите препоръчват. Тъй като...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна