Услуги
Осигурете си сигурността, от която се нуждаете!
Осигурете си сигурността, от която се нуждаете!

Живеем в сложни, динамични и изпълнени с трудно предвидими измерения времена. Заплахите и предизвикателствата, с които се сблъскват както физическите, така и юридически лица са многобройни.  Въпреки че не се замисляме за сигурността, преди да се случи нещо, което да я застраши, за всички ни сигурност е дума, свързана със здравето, благоденствието и спокойствието ни. Тя стои в основата на ценностната ни система при това на челни позиции.

„Делта Гард“ ООД вярва, че всеки човек има правото на сигурност.

Благодарение на личното отношение на собствениците в работата, отдадеността и лоялността към своите клиенти, от 2006 г. насам фирмата показва ежегоден 100%-ов ръст и е предпочитана заради възможността си да работи в най-трудните и динамични места, ползвайки обучени служители и перфектен управленски контрол.
Изберете лицензирана охранителна фирма!

„Делта Гард“ ООД е лицензирана охранителна фирма, действаща на територията на цялата страна, на база национални лицензи за охрана на имущество, масови мероприятия, лична охрана на физически лица и техните семейства, охрана на ценни пратки и товари и реакция на сигнално-охранителна техника. Освен обичайните услуги за дейности „Делта Гард“ ООД е иноватор в охраната на малки населени райони (села) и общини, земеделски площи, защита от незаконна дървосеч, защита на лицензионни и авторски права, както и консултации на физически и юридически лица относно сигурността на фирмата и тяхното семейство.


Персоналът е ключът към успеха при охраната!

Подборът на охранители е от съществено значение и ключът към успеха на „Делта гард“ ООД и поради тази причина критериите за постъпване в редиците на фирмата за изключително строги. Фирмата полага основен акцент върху подготовката и обучението на своите охранители като провежда периодични изпити по физическа подготовка и дисциплина. Охранителите са бивши или настоящи спортисти, бивши кадри от МВР и МО. Националната структура на „Делта Гард“, състояща се от над 800 професионално обучени охранители на щат, над 120 екипирани автомобила и хиляди клиенти, определят фирмата като един от лидерите в бранша, както и доказан партньор на МВР за извършването на множество съвместни операции, довели до успешен край.

Защо да изберете услугите на „Делта Гард“?

Основни подходи на работа са както използването на специално дресирани кучета, така и  техническо оборудване като радиостанции, уреди за нощно виждане, детектори, видео наблюдение, помощни средства съгласно ЗЧОД.
Оптимално съчетаване на интересите на клиента, изискванията на МВР и собствената концепция за надеждност и сигурност. Гарантиране на принципите на професионалната отговорност, коректност и лоялност към своите клиенти.

„Делта Гард“ предлага ефективна охрана на разумна цена, като се стреми към оптимално съчетаване на интересите на клиента, изискванията на МВР и собствената концепция за надеждност и сигурност, ръководейки се от принципите на професионалната отговорност и коректност към своите клиенти.

охрана охранители сигурност професионална охрана
Facebook Share
Google plus Share
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна