Институции и организации
Не си губете времето със събиране на просрочени вземания!
Не си губете времето със събиране на просрочени вземания!

Имате длъжници?! Дължат Ви пари?! Ако телефонните и напомнителните съобщения не дават резултат? Обърнете се към професионалисти!

Fixedassist предлага специализирани услуги по събиране на просрочени задължения и издирване на длъжници. Услугите ни са насочени към банкови институции, лизингови компании и търговски дружества. Наша основна цел е да Ви предложим професионализъм, бързина и коректност.

Как работим?

Екипът на Fixedassist е с дългогодишен опит в сферата. Наша запазена марка е личния контакт и срещите със задлъжнелите лица и организации. Ние не се конфронтираме с Вашите длъжници. Подхождаме учтиво, професионално, мотивиращо, като се стремим да запазим търговските отношения на страните.
Навярно колко и време да прекарвате в повторно подаване на фактури, осъществявате телефонни обаждания или изпращане на имейли, то ще бъде загубено в напразни опити да съберете на задълженията. Fixed assist предлага по-добър, удобен и икономичен начин за събиране на дългове, който ще ви спести много стрес и главоболия. А като резултат ще разполагате с парите си. Какво повече може да искате? Усилията ни са насочени към събиране на вземанията извънсъдебно, чрез преговори с длъжника, което спестява време и разходи при съдебни действия и не утежнява дълга с допълнителни разноски.

Предлаганата от нас услуга по събиране на просрочени вземания от контрагентите Ви включва проучване, издирване и събиране на просрочени задължения. Начинът ни на работа е взаимстван от европейски и американски фирми, занимаващи се със сходна или същата дейност.
Екипът ни има опит в областта повече от седем години в събирането на вземания на банки, небанкови кредитни институции, лизингови компании и застрахователни дружества.

Fixed assist предоставя услуги по:

  • връчване и подписване на документи (уведомления, покани, споразумения и други), които да способстват за събиране на вземането, неговото преструктуриране или подготовката за съдебни процедури;                                                                                                                                      
  • връчване на уведомления или писма за прекратяване на лизингови договори;                                                                                                                             
  • издирване, локализиране, осигуряване на достъп, изземване и репатриране на лизингови обекти и активи;                                                                                                                                    
  • събиране просрочени вноски по отпуснат финансов или оперативен лизинг.

Има много предимства за използване на услугата събиране на просрочени вземания. Това е ефективна процедура, спестяваща неудобството от опитите сами да съберете дълга си и най-важното - позволяваща да получите парите обратно бързо и лесно. Използвайки услугите ни, вие ще вземете e разумно решение, защото така ще постигнете желания резултат вместо да прекарвате времето си в нерви и рискувайки да развалите отношенията си с клиентите.

Cъбиране на просрочени задължения вземания просрочени задължения издирване и изземване на лизингови обектии
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Институции и организации
Посещавали ли сте съкровищата на Петрич?
Посещавали ли сте съкровищата на Петрич?
Есента дойде и започна да застудява. Не и в Петрич! Тук климатът е мек, а времето - приятно за разходка. Разположен амфитеатрално в подножието на Беласица, градът...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна