Други
Изборът на качествена прежда е ключът към красивото плетиво!
Изборът на качествена прежда е ключът към красивото плетиво!

Настъпи сезонът на плетенето. Лятото си отиде, а с него и слънчевите и топли дни. А оттам произхождат и двете причини да се потопим в магията на плетивото. От една страна прекарваме повече време в къщи и започва да ни става скучно, а от друга навън застудява и имаме нужда от топло облекло. Плетенето в този случай се оказва хем изключително полезно, хем приятно и разтоварващо занимание.

Помислете от какво имате нужда - шал и шапка, жилетка, пуловер или блуза, или може би топли вълнени чорапи? Изберете качествена прежда, харесайте си модел, преценете какъв цвят прежда би била най-удачна и се залавяте за работа!

Позволете да ви споделя малко личен опит – разхождайки се миналата седмица из улиците на София забелязах дама със страхотна плетена жилетка. Жената не я помня, но връхната й дреха беше толкова красива, а и изглеждаше толкова топла, че веднага реших и аз да си оплета такава. Влязох в сайта на Александър, харесах си прежди и копчета, поръчах и започнах своята жилетка. Нека ви издам и една тайна - вечер нямам търпение да приключим със семейната вечеря, за да продължа своето творение. Спрях се на цветовете на есента – жълто, оранжево, червено и кафяво.
Нима не са прекрасни бебешките и детски плетени дрешки? Коледа наближава! Не е ли това прекрасна идея за подарък на близък човек или приятел? Плетените дрехи определено са на мода както в женската и детската, така и в мъжката конфекция.

Александър ЕООД притежава собствени марки прежди – основни за българският пазар, които са желани и купувани от клиентите – Ира, Мания, Деси, Сани, чорапена прежда Александър. Имайте предвид, че на страницата на Александър ЕООД може да намерите много списания с модели, идеи и съвети, които да Ви помогнат да осъществите идеите си.

Натрупаният опит и високите изисквания на уважаваните ни клиенти  доведоха до увеличаване на асортимента и качеството на продуктите, които ,,Александър“ ЕООД, гр. Кюстендил предлага.Фирмата притежава складове и магазини в Кюстендил, София, Ямбол, Бургас и добра дистрибуторска мрежа в цялата страна. Преждите на фирмите с които Александър работи (NAKO, ALIZE, ELSAN ELYAF, ROMANOFIR) са с високо качество и добри цени. ,,Александър“ ЕООД е и основен търговски представител на тези фирми за България.

прежди прежда плетиво копчета конци
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Други
Какво не знаете за община Цар Калоян?
Какво не знаете за община Цар Калоян?
Североизточна България – тази така очарователна част от страната ни! Всички знаем къде се намира област Разград като и прославилия я из цял свят футболен отбор...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна