Други
"Антипилинг метод" за обработка на преждите или кое прави преждите на HİMALAYA EVERYDAY специални.

Здравейте приятели, както знаете ние от ‪‎Александър ЕООД‬ сме преди всичко почитатели на качествената и ценово достъпна прежда, и винаги се стремим да останем в крак с модерните тенденции и технологии при произвеждането и предлагането на такъв тип прежди. Удовлетвореността на нашите клиенти и гарантирането на качеството на продуктите които предлагаме са основно кредо залегнало в политиката на нашата фирма. Именно затова бяхме особено впечатлени от новата  уникална по рода си "антипилинг" технология за обработка на преждите патентована от една от най-големите турски фабрики Фисташ и в следващата статия ще се опитаме накратко да ви обясним какво представляват преждите създадени по-тази технология и защо те са по-добри и трайни от конвенционалните прежди довтъпни в момента на пазара.
    
    Какво представлява "пилинга" и защо са ни необходими технологии които да бъдат приложени на съвременните прежди за да бъде избегнат този неприятен недостатък при плетените дрехи и аксесоари?  Пилинга представлява появата на топченца, образувани върху самото плетиво след определен брой пранета. Този ефект  прави материята неприятна за носене,  и придава непривлекателен визуален ефект върху дрехата. ,,Антипилинг" метода също оказва благоприятно влияние върху запазването на цветове на дрехите. Предпазва плетивото от развличане и степване. Именно затова досега пилинга беше считан за основен недостатък при плетените дрехи.
    
 Една от водещите фабрики за производство на прежди в Турция - Фисташ, комбинирайки 30 годишен опит в производството на прежди и работата на видни специалисти и технолози успява да създаде и патентова единствения и уникален по рода си "Антипилинг метод" за обработка на преждите. След множество направени тестове на обикновена прежда и  антипилинг прежди на  Фисташ   се вижда ясно, че преждата остава копринено гладка и запазва цветовете си дори след множество пранета, за разлика от конвенционалните прежди които губят блясъка си и събират малките неприятни топченца едва след няколко пранета. Можете да изгледате кратко видео което нагледно показва ефекта който се постига. Технологията е сертифицирана по Oekotex class 1 изисквания което я прави подходяща дори за плетене на бебешки дрехи.
    
    И така, ако и вие сте впечатлени както нас от това иновативно решение, което би могло изцяло да промени облика на плетените дрехи, и искате час по- скоро да се сдобиете с такава прежда на най-добрата цена то знаете къде това е възможно - разбира се ‎Александър ЕООД‬. Съвсем скоро преждите на Фисташ ще бъдат достъпни за поръчка през нашия онлайн магазин, достъпни и готови да се превърнат във вашето следващо плетено бижу!

Антипилинг прежди Антипилинг прежди прежда плетиво
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Други
Пролетно-летни идеи от прежди за вашия гардероб!
Пролетно-летни идеи от прежди за вашия гардероб!
Тази зима беше дълга, време е да обновим гардероба си с пролетно - летни модели. За почитателите на преждите и изработката на качествени модели краят на зимата не...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна