ИТ комуникации и реклама
Спестете хиляди с помощта на широкоформатен принтер за вашия бизнес!
Спестете хиляди с помощта на широкоформатен принтер за вашия бизнес!

Копирайте, печатайте, сканирайте, управлявайте и разпространявайте електронно цветни и черно-бели широкоформатни документи за технически приложения и графични творби благодарение на богатото портфолио на Canon от широкоформатни принтери, плотери, копири и оборудване за довършителни операции. Намерете решения за отпечатване и управление на документи за вашите широкоформатни приложения.

Широкоформатен принтер - изгодна инвестиция без компромиси
Canon предлага най-добрите LFP решения, предоставящи най-ниски разходи за притежание без компромиси в качеството, производителността и надеждността. Възползвайте се от отстъпка на цялостни системи за цветен и черно-бял работен процес. Всеки, който трябва да отпечатва, сканира, копира, архивира и разпространява широкоформатни документи бързо, лесно и с изключителна точност и детайлност сега ще бъде възхитен от изключителните цени.

Широкоформатна система - от сканиране до печат без компромис
За перфектни печатни проби ние предлагаме специализирани принтери за печатни проби в диапазона 17"–60". Бързи и точни печатни проби, независимо дали произвеждате сторибордове, опаковки, постери, брошури, материали за директна поща или бюлетини. Спестете време и разполагайте с пълния контрол върху печатните проби с нашите специализирани широкоформатни принтери.

Широкоформатен принтер - продуктивна прецизност без компромис
Спестете с идеалната комбинация от висока скорост, невероятна надеждност и изключително качество на печат – 8-цветни LFP за производствен печат и печатни проби.

Широкоформатен принтер - ярки цветове без компромис
Специалните широкоформатни принтери осигуряват всичко, от което се нуждаете – за днешните изключителни продукции и утрешните шедьоври в галериите. Продуктивността и качеството на изображението се осигуряват от широкоформатни принтери с мастила с по 8 или 12 цвята. Нашата система от мастила LUCIA EX предоставя изключително наситени и прецизни цветове. Тези лесни за употреба устройства отпечатват във формат от 17" (A2) до 60" и ви позволяват да се съсредоточите върху създаването на шедьоври.

Широкоформатен принтер - добавена стойност без компромиси
Добавете стойност и подобрете работния процес с доставяните с устройствата решения, като например софтуер за отчет и плъгини за Adobe® Photoshop®* и Microsoft Office®.

 

Търсите средства да развиете бизнеса си, да увеличите производителността, да намалите разходите по печата или да изнесете на аутсорсинг печата и свързаните с документи услуги? Независимо какво е предизвикателството пред вас, с персонализираните си услуги Canon може да ви помогне да постигнете целите си.

принтери плотери копири широкоформатни принтери опаковки постери брошури сканиране печатане копиране
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: ИТ комуникации и реклама
Кои са най-добрите видеорегистратори за превозни средства?
Кои са най-добрите видеорегистратори за превозни средства?
Един от най-важните елементи при изграждане на отговорно, свободомислещо и развито общество е безопасността за гражданите по пътищата. За качествения контрол...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна