Други
Пролетно-летни идеи от прежди за вашия гардероб!
Пролетно-летни идеи от прежди за вашия гардероб!

Тази зима беше дълга, време е да обновим гардероба си с пролетно - летни модели. За почитателите на преждите и изработката на качествени модели краят на зимата не означава край на плетенето. Напротив, означава – време за нов интересен избор на пролетно-летни прежди.
 

Мода пролет-лято 2016
Преливащи се цветове и красиви мотиви, форми, придаващи елегантна линия - ето защо някои от най-известните модни дизайнери в света не останаха равнодушни и се предадоха на изкушението да включат плетката в своите пролетно-летни колекции за 2016.
 

Кои са предимствата на плетените модели? Защо плетенето си заслужава?
Плетенето е страст и удоволствие за мнозина, тъй като за тях тази дейност е успокояваща, занимателна и им носи лично удовлетворение. Други, пък, се влюбват просто в носенето на специално оплетени за тях дрехи, защото това им дава възможността да носят бутикови модели на достъпна цена. Дава им възможност да бъдат оригинални и да се чувстват единствени сред приятелите си. Дава им възможност да блеснат в очите на другите с оригиналните си идеи и изключителни възможности.
Способността да плетете носи и дивиденти. Много способни плетачки в България издържат и своите семейства, създавайки своите домашни работилнички за оригинални идеи и фантазии.
 

Позволете си да бъдете уникални и стилни!
Нима има нещо по-сладко от ръчно оплетени бебешки дрешки? А в прохладните пролетни и летни дни мъниците се нуждаят от връхна дреха. Както и вие – позволете си да бъдете уникални, стилни и в крак с модата като носите ръчно оплетена туника, шал или дамска чанта. А какво ще кажете за малко ретро шик в стил 70-те с плетен бански за плажа? За 2,3,4,5 лв. можете онлайн да си поръчате прежда, с която да си го оплетете.
Доверете се на прекрасните качествени памук, лен, вискоза, бамбук и различните техни комбинации в нашите добре заредени магазини!

Бъдете ОРИГИНАЛНИ, ЕФИРНИ, СТИЛНИ И В КРАК С МОДАТА!


Новина: Вече излезе на пазара новият летен каталог на Ализе за 2016 година.
,,Александър" ЕООД притежава всички модели и цветове прежди от този каталог Transportation - by courier. в складовете и магазините си в България.

Какви са преждите на пролет-лято 2016?
Цветовете са безброй, както и вариантите за прежда - 100% мерсеризиран памук, бамбук, микрофибърен акрил или лен в комбинация с полиестер или вискоза или лен, памук с бамбук и др.
 

Как да осъществите идеята си?
Ако сте от хората, които не умеят да плетат, то разпитайте около себе си и все ще намерите някой, който с удоволствие ще превърне в реалност Вашата оригинална идея. Вие просто ще трябва да си харесате модел и прежда , да се погрижите за идеята си. Ако пък сте от хората, които умеят да работят с иглите, то на страницата на ,,Александър" ЕООД може да намерите много списания с модели, идеи и съвети, които да Ви помогнат да осъществите идеите си. Преждите на фирмите с които Александър работи са с високо качество и добри цени. Фирмата притежава собствени марки прежди – основни за българският пазар, които са желани и купувани от клиентите – Ира, Мания, Деси, Сани, Чорапена прежда ,,Александър", и разполага със складове и магазини в Кюстендил, София, Ямбол, Бургас и Bapна и  добра дистрибуторска мрежа в цялата страна.

прежди прежда конци копчета микрофибърен акрил полиестер памук
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Други
Изборът на качествена прежда е ключът към красивото плетиво!
Изборът на качествена прежда е ключът към красивото плетиво!
Настъпи сезонът на плетенето. Лятото си отиде, а с него и слънчевите и топли дни. А оттам произхождат и двете причини да се потопим в магията на плетивото. От една...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна