ИТ комуникации и реклама
Кои са най-добрите видеорегистратори за превозни средства?
Кои са най-добрите видеорегистратори за превозни средства?

Един от най-важните елементи при изграждане на отговорно, свободомислещо и развито общество е безопасността за гражданите по пътищата. За качествения контрол върху поведението на участниците в движението по пътната мрежа е наложително самите граждани да играят роля на регулиращ орган като заснемат на всякакви инциденти, опасни ситуации и нарушения на закона.

Най-продаваната марка видеорегистратори в Южна Корея е “URIVE”
“URIVE” е най-добрата марка за видеорекордери в Южна Корея. “URIVE“ бе представена на пазара през 2010 г и оттогава е най-продаваната марка видеорегистратори в Корея. По официални данни на фирмата 56% от частните компании ползват устройствата “URIVE”, а почти цялата държавна администрация в Южна Корея е оборудвана с видеорегистратори на марката.  Използването на такъв тип устройства има редица преимущества – дава информация при произшествия, която би могла да бъде полезна на застрахователя; има дисциплиниращ ефект и за самия шофьор на колата, в която е монтирана; помага при заснемането на нарушители на пътя; може да се използва за заснемане и на интересни моменти при едно хубаво пътуване.  Ползването на видеорегистратори е полезно и приятно и скоро ще се превърне в неразделна част от управлението на превозни средства.

Видеорегистраторите са особено полезни и за корпоративни клиенти – компании, които разполагат с едно или повече превозни средства. С помощта на тези устройства може да се анализират причините за закъснения на доставки или причините за произшествия – вграденият софтуер показва скоростта, с която се е движело превозното средство, както и местата, през които се е минавало - с точни GPS координати.
 

Представяме Ви изключителния модел Urive I-shotgun  

  • Моделът е снабден с две камери (предна Full HD 1920x1080p в основното тяло и задна HD Ready 1280x720p)
  • Вграден WI-FI модул, който позволява на устройството да се свързва безжично с други устройства (IOS , ANDRIOD) – таблети, смарт телефон и други.
  • Устройството притежава и обемен датчик, който позволява отчитане на движение в три посоки (три-осен сензор за откриване на шоково ускорение)   
  • Два режима на заснемане: режим движение и режим паркинг
  • Устройството разполага с голям ъгъл на заснемане (120°)
  • Устройството разполага с функцията WDR (Wide Dynamic Range), която отговаря за изчистването на изображенията при лоша видимост, в тунел, при заслепяващи светлини
  • Функция GPS

Повече за камерата можете да намерите тук.
 

Представяме Ви URIVE SINGLE+

Моделът разполага с 2 MP камера (HD Ready 1280x720p), запис със звук с много добро качество и възможност за пренасяне на видео сигнала към навигационни панели с функция видео вход.                                                                                             

  •  С цел да се предотврати изтощаването на батерията в режим на паркиране Urive SINGLE + разполага с паркинг таймер и режим напрежение (настройка на прекъсване на напрежението).
  • Интелигентен паркинг монитор
  • Устройството разполага с голям ъгъл на заснемане ( 110° )
  • Функция автоматичен контрол баланс на цвета
  • Функция GPS - допълнителният GPS модул осигурява записване на координати във всеки един момент от записа, както и връзка с Google Maps, което позволява да се ползва навигационна система и данните от нея да се записват.

Повече за камерата можете да намерите тук.
 

Кой е вашият партньор в областта на високите технологии?
„Адванс Секюрити Сълюшън“ ЕООД е представител на компанията „Midong Electronics” и тяхната марка „URIVE“ за България. Фирмата Адванс е надежден партньор в областта на високите технологии. Осигурете си достъп до най-добрите решения за постигане на контрол, удобство и максимална ефективност на жизнената среда, независимо дали става дума за дома, офиса, автомобила, улиците, парковете, административните и спортни сгради или околната среда.

видеорегистратори GPS координати WI-FI модул функцията WDR
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: ИТ комуникации и реклама
Спестете хиляди с помощта на широкоформатен принтер за вашия бизнес!
Спестете хиляди с помощта на широкоформатен принтер за вашия бизнес!
Копирайте, печатайте, сканирайте, управлявайте и разпространявайте електронно цветни и черно-бели широкоформатни документи за технически приложения и графични...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна