Здраве и красота
Висококачествени консултации при водещи специалисти в Израел и Франция
Висококачествени консултации при водещи специалисти в Израел и Франция

Съвременният човек има множество възможности да се храни здравословно, да спортува и да живее според добрите практики, които психолозите препоръчват. Тъй като живеем в забързан свят, с много високи изисквания към всеки отделен индивид, понякога се случва така че дори да живеят здравословно и да прилагат всички добри практики, хората се разболяват и се нуждаят от лечение.

В Република България има множество висококвалифицирани лекари, с голям брой успешно излекувани пациенти. Регистрирано през 2005 година съгласно Търговския закон на страната, частното акционерно дружество БММ АД работи съвместно с тези специалисти, както и в няколко области, тясно свързани с медицинските изделия. През тези години компанията изучи подробно научно – изследователската дейност на множество водещи учебни и научни центрове по света. Специалисти на компанията в екип с изтъкнати български хирурзи работиха по различни иновации в сферата на травматологията и ортопедията. От 2009 година насам и към момента дружеството се занимава и с насочване на пациенти от България към консултации и евентуално последващо лечение в Израел и Франция.

Компанията осигурява възможност на пациентите за консултиране и първокласно лечение при утвърдени специалисти от всички области на медицината в Израел и Франция, страни с отлична репутация на лечебните заведения и високи постижения по отношение на медицинската помощ. Към момента акционерното дружество разполага с дълъг списък на пациенти, които са били консултирани и са получили оперативно лечение във високоспециализирани медицински цeнтрове във Франция и Израел.

БММ АД разполага с екип от специалисти, чиято задача е да отговорят на въпросите на клиентите, свързани с техния конкретен медицински проблем. Консултантите на фирмата са обучени да оформят медицинската документация по най-добрия начин, както и да я изпратят за първична консултация в клиники на територията на Франция и Израел. За да могат да бъдат максимално полезни и да действат експедитивно, експертите на БММ АД се нуждаят от детайлна информация относно историята на заболяването, проведените вече консултации и изследвания и актуалното медицинско състояние към подаването на документите.

След първичната консултация във Франция и Израел, екипът от специалисти на БММ АД е в състояние да предложи на пациента най-подходящите лечебни заведения в тези две страни, които биха се заели с конкретния медицински проблем. Експертите на БММ АД може да предостави и информация за стойността на консултацията. След избирането на конкретния специалист, пациентът може да проведе консултацията чрез изпращане на медицинските си документи по пощата, чрез консултация по интернет и чрез консултация на място в съответната клиника в Израел или Франция. Експертите в БММ АД поемат грижата да съдействат на пациента съгласно начина на консултация, предпочетен от него, както и да интерпретират получените резултати и предложените препоръки относно последващото лечение.

Основната задача на компанията е да помогне на клиентите си в откриването на най-правилното решение за техния медицински проблем.

здраве лечение в чужбина медицински изделия бмм
Facebook Share
Google plus Share
Още статии от: Здраве и красота
Намерете отговорите на въпросите и тръгнете  по правилния път с ИРРТ
Намерете отговорите на въпросите и тръгнете по правилния път с ИРРТ
Знаете ли, че чрез Регресивна Терапия може да се активират забравени положителни преживявания и да се мобилизират „спящи“ качества на личността? При...
Още..
полезнo
София
Бургас
Пловдив
Варна